Kuuden sekunnin temppu lääkkeiden ostamiseen Internetistä – Nps Medicinewise

Kuuden sekunnin temppu lääkkeiden ostamiseen Internetistä – Nps Medicinewise

Kuuden sekunnin temppu lääkkeiden ostamiseen Internetistä – Nps Medicinewise

Lääkkeiden hankkiminen verkossa saattaa tuntua vaivattomalta ja edulliselta, mutta saatat vaarantaa terveytesi. Vaikka on olemassa aitoja verkkoapteekkeja, on myös joitain, jotka saattavat toimia laittomasti. Jotkut apteekkien verkkosivustot voivat näyttää luotettavilta, vaikka ne eivät ole sitä. On tärkeää tutkia jatkuvasti varmistaaksesi, että verkkoapteekki on aito.

74 % kanadalaisista sivustoista hankkii lääkkeitä Kanadan ulkopuolelta. Jos hankit lääkkeitä vilpittömästä verkkoapteekista, saatat vaarantaa terveytesi: saatat päätyä lääkkeeseen, joka sisältää vääriä tai haitallisia vaikuttavia aineita tai ei lainkaan lääkeaineita. Ongelmasi saattaa pysyä ennallaan tai voit pahentua.

Henkilökohtaiset ja myös taloudelliset tietosi voidaan pyyhkäistä. Jotkut verkkoapteekit ilmoittavat olevansa kanadalaisen apteekkiviranomaisen akkreditoineet, vaikka todellisuudessa he eivät sitä ole. Kanadassa apteekkien ja/tai farmakologien lisensointi on maaseudun ja alueellisten apteekkien hallintoviranomaisten alueella, jotka ovat National Association of Pharmacy Regulatory Authoritiesin (NAPRA) jäseniä.

Internetin apteekeissa petollisesti tarjottuja lääkkeitä ei saa säilyttää verkkoapteekki tai kuljettaa oikein. Internet-apteekki saattaa olla hyvämaineinen, jos se: Vaatii voimassa olevan reseptin lääkäriltä tai muulta terveydenhuollon erikoislääkäriltä, jolla on lupa harjoittaa Kanadassa. On Kanadan maaseudun tai alueellisen apteekin valvontaviranomaisen sertifioima Onko Kanadan lisensoitu farmakologi tarjoutunut vastaamaan huolenaiheisiin Antaa Kanadassa sijaitsevan tieosoitteen Kaksi tapaa tarkistaa, onko verkkoapteekkisi laillinen: Tarkista verkkosivustot, joissa on kanadalainen katuosoite. kyseisen piirin tai alueen apteekkiviranomaisen kanssa tarkistaaksesi, onko apteekki sertifioitu.

Katso luettelo Kanadan apteekkien sääntelyviranomaisista napsauttamalla alla. Jos kanadalaista osoitetta ei anneta, tarkista, onko Internet-apteekki osa Drug Store Verified Internet Site -ohjelmaa, joka on amerikkalainen ohjelma, joka auttaa asiakkaita määrittämään turvalliset ja lailliset verkkoapteekit. Ilmoita verkosta hankittua terveystuotetta koskevat valitukset Health Canadalle käyttämällä hyvinvointituotteiden myöntämislomaketta.

Ei tiedossa tosiasioita lääkkeiden ostamisesta ja myymisestä verkossa

Jos sinulla on valitus koskien verkosta merkittävällä maksukortilla tai maksukortilla hankittuja terveystuotteita, voit ilmoittaa siitä Canadian Anti-Fraud Centreatille tai faux@centreantifraudelle. noin Canadian Anti-Fraud Centre, jota hoitavat Royal Canadian Placed Police Competition Bureaun ja myös Ontarion maakunnan poliisien kanssa, kerää tietoja laittomista verkkosivustoista auttaakseen poliisin toimissa laittomia operaatioita vastaan.

Et voi laillisesti tuoda reseptilääkettä, ellet ole asiantuntija, lääkkeiden valmistaja, tukkuapteekki, rekisteröity apteekki tai vieraan maan kansalainen vieraillessasi Kanadassa. Jos sinua houkutellaan ostamaan huume Internetin kautta, koska sillä ei ole lisensoitua Kanadassa, huomaa, että vaihtoehtoja saattaa olla muitakin.

Lisätietoa SAP:sta löytyy vastaavasta verkkolinkistä: https://www. canada.ca/ fi/health-canada/services/ drug-health-products/special-access/drugs. html. Vaarojen vähentämiseksi Wellness Canada valvoo Kanadassa tarjottavia terveystuotteita varmistaakseen, että ne täyttävät turvallisuuden, tehokkuuden ja huippulaadun vaatimukset. Kun Wellness Canada tunnistaa ei-hyväksyttyjä tuotteita, jotka voivat aiheuttaa merkittäviä terveys- ja hyvinvointivaaroja, Kanadan Health and Wellness ottaa ihanteellisen toiminnan ja myös kouluttaa kanadalaisia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.