Alt om Canadian Pharmacy – Certificeret Online Pharmacy Canada

Alt om Canadian Pharmacy – Certificeret Online Pharmacy Canada

Alt om Canadian Pharmacy – Certificeret Online Pharmacy Canada

At få medicin online kan virke problemfrit såvel som overkommeligt, men du kan true dit velvære. Selvom der er lovlige online-apoteker, er der også nogle, der kan køre ulovligt. Nogle apotekswebsteder kan se troværdige ud, når de ikke er det. Det er vigtigt konstant at inspicere for at sikre, at en online apotek er lovlig.

74 % af canadiske websteder har stoffer fra andre lande end Canada. Hvis du får medicin fra en svigagtig online apotek, kan du sætte dit helbred i fare: Du kan ende med en medicin, der indeholder forkerte eller farlige komponenter, eller ingen medicinsk aktive ingredienser på nogen måde. Dit problem kan forblive det samme, eller du kan blive værre.

Dine personlige og også bankoplysninger kan blive taget. Nogle onlineapoteker erklærer at være certificeret af en canadisk tilsynsmyndighed for apoteker, når de faktisk ikke er det. I Canada er licensering af apoteker og/eller farmaceuter under jurisdiktionen af provins- og territoriale apoteksmyndigheder, der er medlemmer af National Association of Pharmacy Regulatory Authorities (NAPRA).

Medicin, der markedsføres i svigagtige på internet-apoteker, må ikke opbevares eller transporteres korrekt. Dit internetapotek kan være lovligt, hvis det: Har brug for en legitim recept fra en læge eller anden sundheds- og wellnessspecialist, der er akkrediteret til at praktisere i Canada. Er licenseret af en provins- eller territorial apoteksregulerende myndighed i Canada Har canadisk-autoriseret farmakolog let tilgængelig til at besvare forespørgsler. Giver en vejadresse beliggende https://ed-danmark.com/koeb-kamagra-online/ i Canada 2 metoder, du kan undersøge, om dit onlineapotek er lovligt: For internetsider, der angiver en canadisk vejadresse, kontakt apotekets regulerende myndighed for det pågældende distrikt eller område for at se, om apoteket har licens.

For en liste over de canadiske tilsynsmyndigheder for apoteker, klik her. Hvis der ikke er angivet nogen canadisk adresse, skal du kontrollere, om apoteket på internettet tilhører Drug Store Verified Websites Program, som er et amerikansk program, der hjælper kunder med at bestemme risikofrie og også legitime online-apoteker. Registrer klager over et sundheds- og wellness-produkt, der er erhvervet online, til Health Canada ved hjælp af problemformularen for sundheds- og wellness-produkter.

De vigtigste principper for sikkerhed og effektivitet af selvstyret medicinabort …

Hvis du har en klage vedrørende wellness-produkter, der er erhvervet online med et betydeligt bankkort eller debet, kan du rapportere det til Canadian Anti-Fraud Centreat eller faux@centreantifraude. ca. Canadian Anti-Fraud Centre, som varetages af Royal Canadian Installed Police med Competition Bureau og Ontario Provincial Police, samler oplysninger om forbudte steder for at fremme politiets indsats mod ulovlige procedurer.

Du kan ikke lovligt importere en receptpligtig medicin, medmindre du er en praktiserende læge, en lægemiddelproducent, en engros-apoteker, en registreret farmaceut eller en husejer af en fremmed nation, mens du er på besøg i Canada. Hvis du bliver lokket til at anskaffe dig en medicin online, fordi den ikke er godkendt i Canada, skal du erkende, at der måske er en mulighed mere.

Mere information om SAP kan findes på følgende weblink: https://www. canada.ca/ en/health-canada/services/ drugs-health-products/special-access/drugs. html. For at mindske truslerne regulerer Wellness Canada sundhedsartikler, der tilbydes i Canada, for at sikre, at de opfylder kravene til sikkerhed og sikkerhed, effektivitet og topkvalitet. Når Wellness Canada finder uautoriserede produkter, der kan udgøre alvorlige wellness-trusler, tager Health and wellness Canada passende aktiviteter og informerer canadierne.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.